Reportage

RSS

Stort polispådrag vid rån av värdetransport

11 Jun 2014

"Det är många krafter som sätts i rörelse när polisen får larm om rån av värdetransport. Ju snabbare pusselbitarna kan fogas samman, desto större chans att ta gärningsmannen."

Reportaget publicerades i Loomis personaltidning People, juni 2014.

 

Ökat kundfokus sedan omregleringen

22 Apr 2014

Apoteket AB har i dagsläget 370 apotek i hela Sverige. Apoteken använder Loomis tjänster för sin kontanthantering. Möt Sofia Wallenberg som är apotekschef på Evenemangsvägen i Arenastaden i Solna.

Reportaget publicerades i Loomis personaltidning, mars 2014.

 

Skanska ökar söktrycket till byggprogrammet

7 Mar 2014

Byggbolaget Skanska har i samarbete med den kommunala gymnasieskolan TG Skyttebrink i Botkyrka lyckats öka intresset för byggprogrammet. Skolans rektor, Christer Westergren, och några av skolans elever, berättar varför skolan blivit så populär. Artikeln publiceras i tidningen Byggtjänst, mars 2014.

 

 

Prins Carl Philip delar ut stipendium

21 Jan 2014

I januari delade prins Carl Philip ut stipendier från prins Bertils och prinsessan Lilians idrottsfond. Stiftelsens ändamål är att främja svensk idrott genom stipendier till ledare och instruktörer för deras vidareutveckling.

 

I Fryshuset förebyggs utanförskap

16 Dec 2013

På Fryshuset i Stockholm finns långt fler verksamheter för ungdomar än vad de flesta känner till. Loomis är en av sponsorerna som gör det möjligt att skapa gemenskaper där alla är välkomna.

Vi mötte Fryshusets administrativa chef Torbjörn Engström. Reportaget finns i Loomis personaltidning People.

Mattias Sunneborn lär alla bli explosiva

7 Nov 2013

Som 43-åring fortsätter han nu att knäcka världsrekord efter världsrekord inom veteranidrotten. Men sex dagar i veckan finns han också på plats på träningshallen på Bosön där han tränar barn, juniorer och jämnåriga i olika grupper.

Läs hela reportaget i tidningen Svensk Idrotts novembernummer 2013.

 

En i gänget - reportage för Svensk Idrott

1 Oct 2013

Vi träffade handikappidrottaren och kulstötaren Jeffrey Ige som tränar tillsammans med andra kulstötare utan funktionsnedsättning, med hans tränare Hans Plutten Almström. Reportaget publicerades i tidningen Svensk Idrotts oktobernummer 2013.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)